0
Bekkenbodemtrainer-Everyway-anaalsonde
Bekkenbodemtrainer-Everyway-rear
Bekkenbodemtrainer-Everyway-set
Bekkenbodemtrainer-Everyway-rear
Bekkenbodemtrainer-Everyway-set

EM-2400M Bekkenbodemtrainer voor fecale incontinentie en bekkenbodemspieren

€ 69,00
Inclusief belasting
Real Time: 5 Visitor right now

EM-2400 Bekkenbodemtrainer | Anaal

incl. anaalsonde

bij fecale incontinentie en zwakke bekkenbodemspieren

Ontlastingsincontinentiebehandeling met spierstimulatie


De EM-2400 bekkenbodemtrainer is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van incontinentie en het gericht aansterken van de bekkenbodemspieren.

De bekkenbodemtrainer wordt compleet geleverd met een anaalsonde.

De EM-2400 biedt 5 vooraf ingestelde programma's voor specifieke vormen van incontinentie.

Zeer eenvoudig in het gebruik en zeer effectief!

  • één kanaal spierstimulator voor het trainen van bekkenbodemspieren
  • LCD scherm
  • 5 programma's voor stress, urge en mixed incontinentie
  • eenvoudig te bedienen toetsenbord
  • compact en lichtgewicht
  • complete set met anaalsonde

8719274282006
EM-2400M
clear
Hurry up! Only 5 item(s) left in Stock!
Aantal:

Incontinentiebehandeling met spierstimulatie

Hoe werkt elektrostimulatie bij incontinentie?

Elektrostimulatie, ook bekend als neuromodulatie, maakt gebruik van elektrische impulsen om specifieke spieren of zenuwbanen te stimuleren. Bij de behandeling van incontinentie wordt elektrostimulatie gebruikt om de bekkenbodemspieren te versterken en de blaasfunctie te reguleren.

Er zijn verschillende methoden voor elektrostimulatie bij incontinentie, waaronder:

1.      Transcutane elektrische zenuwstimulatie (TENS): Hierbij worden elektroden op de huid geplaatst nabij de sacrale zenuwen in de onderrug. De elektrische impulsen stimuleren deze zenuwen, waardoor de bekkenbodemspieren samentrekken en de controle over de blaas verbetert.

2.      Intravaginale of intra-anale elektrostimulatie: Dit omvat het inbrengen van elektroden in de vagina of anus, waardoor de bekkenbodemspieren rechtstreeks worden gestimuleerd. Deze methode kan vooral effectief zijn bij vrouwen met stressincontinentie of gemengde incontinentie en bij fecale incontinentie.

3.      Implanteerbare elektrostimulatoren: Voor mensen met ernstige of aanhoudende incontinentie kan een implanteerbaar apparaat worden gebruikt. Dit apparaat wordt onder de huid geplaatst en levert elektrische impulsen aan de sacrale zenuwen om de blaasfunctie te reguleren. Deze behandeling is minder laagdrempelig en vereist een ingreep in het ziekenhuis.

Voordelen van elektrostimulatie bij incontinentie

1.      Niet-invasief: Elektrostimulatie is over het algemeen een niet-invasieve behandeling, wat betekent dat het geen chirurgische ingreep vereist. Dit maakt het een aantrekkelijke optie voor mensen die een minder invasieve benadering van hun incontinentie willen.

2.      Effectief: Talrijke studies hebben de effectiviteit van elektrostimulatie bij de behandeling van incontinentie aangetoond. Door de bekkenbodemspieren te versterken en de blaasfunctie te reguleren, kan elektrostimulatie leiden tot aanzienlijke verbeteringen in blaascontrole en verminderd urineverlies.

3.      Gepersonaliseerde behandeling: Elektrostimulatie kan worden aangepast aan de individuele behoeften van de patiënt. De intensiteit, frequentie en duur van de elektrische impulsen kunnen worden aangepast om comfort en effectiviteit te maximaliseren.

EM-2400M

Specifieke referenties

Laatste recensies

chat Comments (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.

EM-2400M Bekkenbodemtrainer...

€ 69,00