0

Penispomp – vacuüm erectiepomp – elektrisch – libido pomp – oplaadbaar met USB kabel – paars

€ 30,54
Real Time: 5 Visitor right now

Elektrische penispomp - vacuümpomp

kleur: paars
oplaadbaar met USB kabel

3 penisringen gratis bijgesloten

Eenvoudig, effectief, voordelig

Ideaal geschikt voor het trainen van de erectie of het vormen van een erectie bij een gebrekkige functie van de penis.

Ook na een operatie aan de prostaat.

De werking van de penispomp is simpel. De cilinder van de pomp schuift over de penis en pompt een vacuüm in de cilinder. Door de onderdruk in de cilinder stroomt bloed naar de zwellichamen van de penis en ontstaat een erectie.

Tiptoetsen garanderen een eenvoudige en snelle bediening.

Aan-/uitschakelen, pompkracht regelen, druk snel afbouwen; alles met een simpele vingertip geregeld.
De pomp en de onderdelen laten zich goed reinigen.

8719274281740
YAI088V 001-P
clear
Hurry up! Only 82 item(s) left in Stock!
Aantal:

Penispomp – vacuüm erectiepomp – elektrisch

Een elektrische penispomp, ook wel vacuümpomp genoemd, is een medisch hulpmiddel dat wordt gebruikt bij erectiestoornissen. Het hoofddoel van een penispomp is om een erectie te verkrijgen en te behouden die voldoende is voor seksuele activiteit. Het werkt door een vacuüm te creëren rond de penis, waardoor er bloed in de zwellichamen wordt getrokken, wat resulteert in een erectie. Hier zijn de belangrijkste punten over de nut en toepassing van een elektrische penispomp:

1.      Erectiele disfunctie behandelen: Een penispomp kan een effectieve behandeling zijn voor mannen die moeite hebben om een erectie te krijgen of te behouden. Dit kan het gevolg zijn van verschillende oorzaken, zoals leeftijd, diabetes, hart- en vaatziekten, psychologische factoren, of bijwerkingen van medicijnen.

2.      Niet-invasief en medicatievrij: In tegenstelling tot medicatie zoals erectiepillen, is een penispomp niet-invasief en medicatievrij. Het biedt een alternatief voor mannen die geen medicatie willen gebruiken of voor wie medicijnen niet geschikt zijn vanwege bijwerkingen of gezondheidsproblemen.

3.      Verbetering van seksuele prestaties: Door een stevige erectie te creëren, kan een penispomp de seksuele prestaties verbeteren en het zelfvertrouwen van mannen vergroten. Het stelt mannen in staat om bevredigende seksuele activiteit te hebben, wat een positieve invloed kan hebben op hun algehele welzijn en relaties.

4.      Revalidatie na prostaatoperatie: Voor mannen die een prostaatoperatie hebben ondergaan, kan een penispomp worden gebruikt als onderdeel van de revalidatie. Het kan helpen bij het herstellen van erectiele functie door de bloedtoevoer naar de penis te stimuleren en te behouden tijdens het genezingsproces.

5.      Gebruiksgemak: Elektrische penispompen bieden vaak meer gebruiksgemak dan handmatige pompen. Ze kunnen worden bediend met een drukknop of een afstandsbediening, waardoor het proces minder vermoeiend en eenvoudiger wordt voor gebruikers.

6.      Medisch advies: Er wordt aangeraden vooraf medisch advies in te winnen.

Kortom, een elektrische penispomp is een nuttig en relatief veilig hulpmiddel voor mannen met erectiestoornissen, omdat het een effectieve, niet-invasieve en medicatievrije behandelingsoptie biedt om een erectie te verkrijgen en te behouden.

Volg de instructies in de gebruiksaanwijzing op.

YAI088V 001-P

Specifieke referenties

Laatste recensies

chat Comments (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Penispomp – vacuüm...

€ 30,54