1

Elektroden ovaal 6cm. - p4st. - TENS - EMS

€ 6,38
Real Time: 5 Visitor right now

6cm ovale elektroden voor elektrostimulatie en biofeedback

 • 4 elektroden per zakje.
 • maat: 6cm. ovaal
 • Voor herhaald gebruik geschikt.
 • Huidvriendelijk, dun, soepel en sterk.
 • Voorzien van een zelfklevende hydrogel laag.
 • Uitstekende geleiding.
 • Goede kleefkracht.
 • Latex vrij
 • Kabeltje met 2mm. aansluiting.
 • De elektrode niet voor meerdere personen gebruiken.
 • De elektroden zijn geschikt voor gangbare, CE-toegelaten elektrostimulatie- en emg-apparatuur.
 • CE – ISO – FDA
8719274280774
614060
clear
Hurry up! Only 43 item(s) left in Stock!
Aantal:

TENS - EMG biofeedback - EMS elektroden

Hoogwaardige, zelfklevende elektroden voor elektrostimulatie en biofeedback; o.a. voor tens, spierstimulatie, interferentie en emg.
De elektroden zijn dun en flexibel, voorzien van een speciale huidvriendelijke hydrogel met een sterke kleefkracht, geleiden de stroom uitstekend en zijn latexvrij.

Wat zijn zelfklevende huid-elektroden?

Zelfklevende huid-elektroden zijn kleine, dunne pads die op de huid worden aangebracht en elektrische impulsen naar de zenuwen of spieren sturen. Ze zijn gemaakt van geleidende materialen zoals koolstof en zijn bedekt met een zelfklevende gel die ervoor zorgt dat ze stevig op hun plaats blijven zitten tijdens de behandeling.

Hoe werken ze bij TENS?

Bij TENS worden elektrische impulsen via de elektroden naar specifieke zenuwbanen gestuurd. Deze impulsen helpen om de pijn te blokkeren door de zenuwvezels te stimuleren en de afgifte van endorfines te bevorderen, waardoor een gevoel van verlichting ontstaat. De zelfklevende huid-elektroden spelen hierbij een cruciale rol door ervoor te zorgen dat de impulsen nauwkeurig worden afgeleverd op de gewenste locatie op de huid.

En bij spierstimulatie?

Bij spierstimulatie worden elektrische impulsen rechtstreeks naar de spieren gestuurd, waardoor ze samentrekken en ontspannen. Dit kan worden gebruikt voor spierversterking, revalidatie na letsel of chirurgie, en zelfs voor cosmetische doeleinden zoals het verbeteren van de spiertonus. Opnieuw zijn de zelfklevende huid-elektroden van vitaal belang omdat ze ervoor zorgen dat de impulsen gelijkmatig worden verdeeld over het oppervlak van de spieren, wat resulteert in een efficiënte en comfortabele behandeling.

Waarom zijn ze zo belangrijk?

De zelfklevende huid-elektroden zijn essentieel voor het succes van TENS- en spierstimulatiebehandelingen om verschillende redenen:

1.    Nauwkeurigheid: Ze zorgen voor een nauwkeurige plaatsing van de elektroden op de huid, waardoor de impulsen gericht kunnen worden op de gewenste doelgebieden.

2.    Comfort: De zelfklevende gel zorgt ervoor dat de elektroden comfortabel op hun plaats blijven zitten zonder ongemak of irritatie voor de patiënt.

3.    Herbruikbaarheid: Veel zelfklevende huid-elektroden zijn herbruikbaar en kunnen meerdere keren worden gebruikt voordat ze moeten worden vervangen, waardoor ze kosteneffectief zijn op lange termijn.

4.    Veiligheid: Ze zijn ontworpen om veilig te gebruiken op de huid zonder bijwerkingen of schade te veroorzaken.

Conclusie

Zelfklevende huid-elektroden spelen een grote rol in het succes van TENS- en spierstimulatiebehandelingen. Door zorgvuldig te worden geplaatst en comfortabel op hun plaats te blijven zitten, zorgen ze voor een nauwkeurige en effectieve levering van elektrische impulsen, wat resulteert in verlichting van pijn en verbetering van spierkracht.

614060

Specifieke referenties

Laatste recensies

chat Comments (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Elektroden ovaal 6cm. -...

€ 6,38